Aleksandra Đurić brani sestru: Ne plašim se za Tamaru, nju ima ko da zaštiti!

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Đurić brani sestru: Ne plašim se za Tamaru, nju ima ko da zaštiti!

Aleksandra i Tamara u provodu, foto: facebook



Nakon napada koji se desio sinoć na “Farmi”, Goga Sekulić je nastavila da preti Tamari Đurić, pa se sada oglasila njena sestra Aleksandra Đurić iotkrila šta misli o pevačicinim porukama.
“Ne plašim se za Tamaru, nju ima ko da zaštiti. Sigurno će tužiti Gogu kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izađe iz “Farme”, ne samo za fizički napad već i za pretnje”, kaže Aleksandra, koja ističe da je tuča bila neminovna:
“Tamara je bila smirena i pribrana. Nisam očekivala da će imati takvu reakciju. Tuča je bila neminovna, jer je Goga ušla da bi nervirala Tamaru. Svi su jasno videli da se fokusirala na nju od samog starta.”
Tamarina sestra smatra da je Sekulićeva, najviše potkačila Đurićevu, pri ispunjavanju zadatka u kom je trebala da širi dezinformacije.
“Dečko je potpuno podržava, njega Stanija sigurno ne interesuje, čega je Tamara bila svesna, pa nije nasela na Goginu priču”, rekla je Aleksandra.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

IMA NJU KO DA ZASTITI Evo kako je Tamarina sestra odgovorila na pretnje Goge Sekulic

Izvor: medio.rs, 15.Sep.2015

Aleksandra Đurić je za Telegraf otkrila šta misli o tuči koja se sinoć dogodila na "Farmi"..Nakon napada koji se desio sinoć na “Farmi”, Goga Sekulić je nastavila da preti Tamari Đurić, pa se sada oglasila njena sestra Aleksandra Đurić i za Telegraf otkrila šta misli o pevačicinim porukama...– Ne...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.