Albin Kurti započeo svoju kampanju iz Leposavića (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Sep.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albin Kurti započeo svoju kampanju iz Leposavića (VIDEO)

Pred nastupajuće separatističke kvazi-izbore, jedan od ekstremnijih šiptarskih političara Albin Kurti, započeo je svoju kampanju na severu Kosova i Metohije.


   
Albin Kurti    







 
Ovo je na svojoj Fejsbuk stranici objavio sam Kurti. On se u selu Bistrik sreo sa članovima porodice poginulih albanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << terorista iz perioda rata na KiM veličajući njihovu "žrtvu" kao "herojsku".

Video susreta sa Šiptarima koji žive na severu KiM, u opštini Leposavić koju separatisti nazivaju "Albanik" po svom uobičajenom ekspanzionističkom trendu albanizacije srpskih naziva naselja, Kurti je propratio rečima:

"Prošlo je više od dve decenije od završetka rata, međutim, na severu Kosova, u selu Bistrica u Albaniku (Leposavić), sloboda tek treba da dođe. Ali ovde živi porodica mučenika nacije Fatime Hetemi koja je herojski pala zajedno sa Fehmijem i Dževom Ladrovci. S poštovanjem se sećamo Fatime i podsećamo se na veliku cenu naše slobode i na to kako ona ostaje nepotpuna u ovom delu naše države".

POGLEDAJTE VIDEO:

Ironično je da ovaj albanski nacionalista, Albin Kurti, za mogućnost da započne kampanju sa severa KiM, zahvalnost duguje srpskom nacionalisti - doduše bivšem, Aleksandru Vučiću. Svojim procesom izdaje Kosova i Metohije, Vučić je omogućio i najekstremnijim albanskim separatistima da se slobodno šetaju srpskim sredinama i još promovišu, nedvosmisleno najavljujući novi talas terora nad Srbima.

Za to isto vreme u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji se skrnavi i ruši sve što ima bilo kakav predznak srpskog a da Vučićevi ljudi na sve to odgovaraju mlitavo, slabašno, sa odobravanjem zadržavajući svoj ponizni stav.

Haradinaj: Tabla ''Republika Srbija'' je uklonjena - Vulović: ''nema veze''... - KM NovineHaradinaj: Tabla "Republika Srbija" je uklonjena #Tabla #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatisti #kmnovine Pro-separatistički mediji sa Kosova i Metohije, uz uvažavanje političke pozicije ratnog zločinca Ramuša haradinaja, prenose njegovu objavu o uklanjanju table "Republika Srbija - opština Zubin Potok".



BOJKOT ŠIPTARSKIH KVAZI-IZBORA JE JEDINI PUT I IZLAZ ZA SRPSKI NAROD I SRPSKO KOSOVO I METOHIJU! 




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Leposavić #Zubin #Potok #Kosovo #Metohija #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.