A Rama? Muk

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 18:40

A Rama? Muk

Premijer Kosova Aljbin Kurti nije danas želeo da odgovori novinarima na pitanje da li će se ipak sresti sa albanskim premijerom Edijem Ramom.

Rama boravi u poseti Kosovu, prenela je Gazeta ekspres.

Dok je Rama bio na sastanku sa predsednicom Kosova Vjosom Osmanijem u zgradi Predsedništva, Kurti je napustio svoj kabinet, u zgradi pored.

Prilikom izlaska iz zgrade, Kurtija su novinari pitali da li planira da se sastane sa Ramom, ali ih je premijer ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez odgovora na to pitanje.

Pozdravio je novinare, ušao u automobil i otišao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Radničkog i Balzana

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Fudbaleri Radničkog 1923 odigrali su danas nerešeno protiv Balzana sa Malte nerešeno 1:1, u prijateljskom meču...Poveo je Radnički 1923 golom Luke Zorića u 51. minutu...Izjednačenje Balzanu doneo je slovenački internacionalac Aleksa Andrejić u 80. minutu...Kragujevčani su u dosadašnjem toku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.