A NISU SLIKE! Evo šta muškarci PRVO pogledaju na vašem Fejsbuk profilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A NISU SLIKE! Evo šta muškarci PRVO pogledaju na vašem Fejsbuk profilu!

Ne uhode samo žene na društvenim mrežama.

Gledanje Fejsbuk profila jedan je od načina da vas muškarac bolje upozna, prouči, oceni, ali i pokaže svojim prijateljima.

KAŠIKA, JODA ILI ČVOR: Šta poza u kojoj spavate sa partnerom otkriva o vašoj vezi?

Evo na šta muškarci najviše obraćaju pažnju kada je reč o ženskim Fejsbuk profilima:

Ovaj album ima sve što mu treba: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije vaše figure u kupaćem kostimu, kao i priliku da vas vidi bez šminke i fotošopa.

Devojke često statusima i fotkama otkrivaju gde se kreću. Zato, kada sledeći put ovo uradite i sretnete dečka koji vam se sviđa na istom mestu, znajte da se možda nije slučajno pojavio tu.

Umesto da te pita o bivšima, možda jr sve lepo proverio na Fejsbuku. Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije. Proveravaće i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremi na malo ljubomore svaki put kada ti bivši "lajkuje" sliku ili status.

Mnogi muškarci prijatelje svojih devojaka smatraju ozbiljnom pretnjom, čak i kada nemaju razloga za to. Moguće da će lajkovi i komentari vaših drugova izazvati ljubomoru kod vašeg dečka, posebno ako su fizički privlačniji od njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.