12 predviđanja za 2012.

Izvor: B92, 27.Dec.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12 predviđanja za 2012.

Brojni analitičari i kompanije upuštaju se krajem godine u predviđanja trendova koji nas u narednoj očekuju.

Ove godine, pored ostalih, i Business Insider Intelligence nudi 12 internet predviđanja za 2012. godinu: Google će izbaciti pristupačni tablet (pominje se cena od 200 dolara) Facebook će rasti brže nego što to iko može da zamisli, i dostićiće cifru od milijardu korisnika 2012. godina biće ona u kojoj će poslovanje Twittera zabelećžiti veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rast i doneti ovoj kompaniji velike prihode Research in Motion će biti na prodaju Apple će rasti, ali u granicama prognoza analitičara Nokia će dobro poslovati, zajedno sa Microsoftom postaće stabilan igrač na mobilnom tržištu Amazon će ostvariti velike prihode, ali ne i puno profita jer će se ulagati u nove projekte Porašće broj kompanija koje se bave prodajom jedne kategorije proizvoda Znatan rast mobilnog oglašavanja Rovio će otvoriti bar jednu prodavnicu u Americi (pre toga u Evropi i Kini) Rast startupa koje se bave enterprise softverom Dosta priče o "internetu stvari" ("The Internet Of Things")

Šta vi mislite da li će se i koja od ovih predviđanja ostvariti?
Pogledaj vesti o: Facebook,   Nokia

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predviđanja sigurnosti za narednu godinu

Izvor: ITsvet.com, 28.Dec.2011, 10:50

Ova godina bila je veoma zanimljiva kada je reč o internet sigurnosti budući da su Sony i RSA hakovani, što je velikom riziku izložilo podatke korisnika i poslovne mreže. Analitičari su sastavili listu pet najverovatnijih scenarija za narednu godinu. U toku 2012. očekuje se veliki porast štetnih...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.