Партизан мења траву на стадиону у Хумској уз помоћ ФСС

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:02

Партизан мења траву на стадиону у Хумској уз помоћ ФСС

Фудбалски клуб Партизан почео је замену травнате подлоге на стадиону уз помоћ Фудбалског савеза Србије (ФСС), саопштили су „црно-бели“. Фото: PrtSc/Facebook/Fudbalski klub Partizan Директор за инфраструктурне послове Партизана Небојша Аврамовић је објаснио да ће се новом травом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и системом за наводњавање отићи још корак даље у модернизацији терена.
„Уместо траве, поставља се бусен трава уз хибридни додатак ‘стичинг’. Радови трају од 15. јуна и до сада је скинуто око 70 одсто траве и надамо се да ће у наредних неколико дана бити завршена та фаза“, рекао је Аврамовић за ТВ Партизан.
Аврамовић је објаснио да ће се радити и на најновијем систему за наводњавање који ће моћи да подешава ПХ вредност и који ће сва потребна хемијска средства, разградива у води, убацивати у систем чиме ће се постићи потпуна аутоматизација. Планирано је да радови буду завршени до краја јула ове године.
Нова сезона у Суперлиги Србије почиње 21. јула.
Stiven Džerard ne želi da nastavi trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан мења траву на стадиону у Хумској уз помоћ ФСС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Fudbal,   Partizan

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.