Први човек Панатинаикоса: Европа жели више тимова као што је Партизан, а мање као што је Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 16:12

Први човек Панатинаикоса: Европа жели више тимова као што је Партизан, а мање као што је Реал

Први човек Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос још једном се дотакао кошаркашке Евролиге. Фото: PrtSc/Facebook/Fudbalski klub Partizan Он је у објави на Инстаграму „пецнуо“ елитно европско такмичење и успут похвалио београдски Партизан. „Европска >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кошарка жели више тимова као што је Партизан, а мање као што је Реал. Али највише што жели јесте огромна промена због ‘спаљене земље’ коју је Ђорди (Бартомеу прим. аут) оставио за собом“, написао је Јанакопулос и додао:
Такође, потребан је неко да надгледа ужасно суђење. Треба само седети и гледати Олимпијакосове и Реалове утакмице годинама да би се разумело шта се дешава“.
Јанакопулос се и раније оглашавао, стављајући у први план ригорозне казне које му је Евролига одређивала.
Poznato kada i protiv koga Srbija startuje Mundobasket

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први човек Панатинаикоса: Европа жели више тимова као што је Партизан, а мање као што је Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.