Пантер: Ово је победа која нам је била потребна

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Apr.2023, 16:11

Пантер: Ово је победа која нам је била потребна

Капитен кошаркаша Партизана Кевин Пантер изјавио је након утакмице са Реалом да је његова екипа знала да мора бити максимално фокусирана. Фото: PrtSc/Facebook/KK Partizan Кошаркаши Партизана надомак су пласмана у Топ 8 Евролиге, пошто су у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 32. кола савладали Реал Мадрид 104:90 (21:23, 28:15, 29:34, 26:18).
„Ово је победа која нам је била потребна, драго ми је што смо успели да је остваримо. Не идемо у утакмицу да добијемо плеј-оф екипу са 20 разлике, идемо да дамо све од себе да будемо најбољи у датом моменту. Није било страха, али смо знали колико је битна ова победа, и због тога смо сви били максимално фокусирани. Остале су још две утакмице, можемо да се попнемо још више на табели, утакмица са Монаком ће бити тешка, они су обезбедили плеј-оф, али ће сигурно пробати да обезбеде предност домаћег терена“, истакао је Пантер.
Matej Rudan MVP meseca marta u ABA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пантер: Ово је победа која нам је била потребна се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.