Андраде: Пробаћемо да остваримо добар резултат већ у првом мечу против Шерифа

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 18:01

Андраде: Пробаћемо да остваримо добар резултат већ у првом мечу против Шерифа

Фудбалер Партизана Патрик Андраде изјавио је да верује да „црно-бели“ могу да елиминишу Шериф у шеснаестини финала Лиге конференција. Фото: PrtSc/Facebook/Fudbalski klub Partizan Фудбалери >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизана су завршили припреме за наставак сезоне у Суперлиги Србије и Лиги конференција.
„Било је напорно, али није страшно. Играо сам већ у земљама као што су Бугарска и Азербејџан где се такође ради напорно, са пуно трчања, да бисмо се што боље припремили за пролећни део сезоне“, истакао је Андраде, преноси званични сајт Партизана.
Први меч између Шерифа и Партизана биће одигран 16. фебруара у Молдавији, а реванш је недељу дана касније у Београду.
„Не волим да размишљам превише унапред. Дефинитивно ћемо пробати већ у првом мечу, у гостима, да остваримо повољан резултат. И даље ноћу сањам онај промашај против Келна! Молио сам Бога да ми да шансу, али када сам је добио – нисам успео да постигнем гол. Ипак, морам да наставим да вредно радим и прилика ће поново доћи, можда у неком важнијем мечу, а ја се надам да ћу је искористити“, истакао је Андраде.
Европска фудбалска унија (УЕФА) најавила је раније да ће на мечевима против Шерифа бити у употреби ВАР технологија.
„ВАР је увек добра ствар, треба га користити, али не размишљам превише о њему. Наше је да играмо како треба и све остало ће доћи!“, додао је фудбалер Партизана.
Наставак сезоне у Премијер лиги планиран је за наредни викенд, а Партизан ће петог фебруара гостовати Напретку у Крушевцу. „Црно-бели“ су тренутно други на табели са 10 бодова мање од првопласиране Црвене звезде.
„Није довољно победити само у дербију, морамо константно да пружамо добре партије и побеђујемо. То је једини начин да остваримо своје циљеве“, истакао је Андраде.
Он је навео да има добар однос са тренером Партизана Горданом Петрићем.
„Никада не виче на нас, већ нам све лепо објасни, а наше је да то испунимо. Бићу искрен, за мене је то нешто ново. Нисам до сада, кроз каријеру, имао тренера који је тако смирен, добар, увек ту за нас. Као екипа, имамо сјајну енергију и мислим да ће се то и видети у утакмицама пред нама“, закључио је Андраде.
Pandev posetio Marakanu: Zvezda je veliki klub, ima neverovatnu istoriju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андраде: Пробаћемо да остваримо добар резултат већ у првом мечу против Шерифа се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.