Српски кошаркаш Тристан Вукчевић прешао из Партизана у Вашингтон

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 11:25

Српски кошаркаш Тристан Вукчевић прешао из Партизана у Вашингтон

Српски кошаркаш Тристан Вукчевић прешао је из Партизана у Вашингтон, саопштено је данас на сајту београдског клуба. Фото: Facebook/KK Partizan „НБА клуб доскорашњег првотимца Партизана је искористио откупну клаузулу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и уплатио прописано обештећење како би Вукчевић већ сад могао да заигра у најквалитетнијој лиги на свету. Вукчевић је драфтован прошлог лета од стране Вашингтон Визардса, за које је наступао током НБА летње лиге. Његов НБА клуб искористио је откупну клаузулу, чиме је омогућено да Тристан одмах заигра у најквалитетнијој лиги на свету“, стоји у објави клуба на званичном сајту.
Партизан је такође истакао да је прописано обештећење за Вукчевића према раније постигнутом договору подељено између „црно-белих“ и Реала, клуба у ком је Тристан играо до јануара 2022. године и доласка у редове шампиона АБА лиге.
Međedović izgubio od Pera na ATP čelendžeru u Finiksu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски кошаркаш Тристан Вукчевић прешао из Партизана у Вашингтон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.