Крунић: Прелепа је ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 14:37

Крунић: Прелепа је ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан

Голман фудбалера Партизана Милош Крунић рекао је после дебија у дресу „црно-белих“ да је прелепа ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан. Фото: PrtSc/Facebook/FK Partizan Крунић је бранио у суботњој победи против Железничара (3:1) уместо стандардног Александра Јовановића, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који због четири жута картона није имао право наступа.
„Осећај је био сјајан. И даље сумирам утиске. Прелепа је ствар остварити део својих снова, посебно уз атмосферу која је била феноменална. Нешто што ћу сигурно памтити цео живот. Хвала навијачима и нашим кошаркашима на огромној подршци, што су препознали моменат, дошли у толиком броју и заједно са нама били део победе која је изузетно важна“, рекао је Крунић за клупски сајт.
Крунић, који је у јануару потписао уговор до јуна 2025. године, не крије да је било позитивне треме. „Наша позиција, сама по себи, носи велику одговорност. Навикли смо на то и за то смо се спремали. Лично се трудим да увек останем мирне главе и фокусиран. Верујем у себе, верујем у оно што радимо на тренинзима, а наравно уз подршку саиграча, све је доста лакше“.
Истиче и да је комуникација са саиграчима много важна током утакмице. „Сматрам да нам добра комуникација доста олакшава посао на терену. Волим да причам, понекад помислим и да претерујем у томе“, закључио је Крунић.
Srpski teniser Novak Đoković počeo 415. nedelju na prvom mestu ATP liste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крунић: Прелепа је ствар остварити део својих снова и бранити за Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Partizan

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.