Zvezda serije Čari vodi TEŠKU BORBU sa opakom BOLEŠĆU! Sada je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta...

Izvor: Prva.rs, 17.Maj.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije "Čari" vodi TEŠKU BORBU sa opakom BOLEŠĆU! Sada je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta...

Pre dve godine, slavna glumica Šenon Doerti koju srpska publika poznaje po ulozi Pru u seriji "Čari", podlegla se mastektomiji, kako bi sprečila dalje širenje kancera dojke. Međutim, sudeći po fotografiji na Instagramu, bolest se vratila...
Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih zahvata, Šenon se vratila u bolnicu, gde čeka novu operaciju - rekonstrukciju dojke.
Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.
"Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više, ali pilule protiv bolova me uništavaju", napisala je glumica u opisu fotografije.

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.
"Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene", priznala je tada glumica.
Izvor: story.rs/superzena.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Shannen Doherty imala rekonstruktivnu operaciju grudi dve godine nakon mastektomije

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2018

Izlečila se u potpunosti Page Six Shannen Doherty ponovo je bila u bolnici pre dva dana, gde je imala rekonstrukciju grudi koje je uklonila mastektomijom pre dve godine. Zvezda serije Beverli hils i Čari objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta, pokraj kog je njena majka Rosa Doherty, kojoj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.