Zvezda Očajnih domaćica izašla iz pritvora, sledi suđenje zbog mita

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Očajnih domaćica izašla iz pritvora, sledi suđenje zbog mita

Zvezda serije Očajne domaćice, Felicity Huffman, puštena je iz pritvora nakon što je platila jemstvo od 250 hiljada dolara. Ona je privedena, nakon što se otkrila da je među više od 40 osoba koje su davale mito kriminalnoj organizaciji kako bi se njihova deca upisala na prestižne koledže širom Sjedinjenih američkih država. Prema podignutoj optužnici, posrednici su falsifikovali dokumente dece, uključujući rezultate njihovih prijemnih ispita, a sve kako bi im olakšali upis na fakultete >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << poput Yalea, Georgetowna, Stanforda, Univerziteta Južne Kalifornije (ISC), UCLA-a i Wake Foresta. Čak 33 roditelja našla su se na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su Williamu Singeru, koji je bio mozak cele operacije, uplatili između 200 hiljada i 6 miliona dolara. Zbog straha da ne pobegne iz zemlje i izbegne suđenje u ovom slučaju, Felicity Huffman morala je da preda svoj pasoš i mora da se pojaviti na saslušanju u Bostonu 29. marta. Tokom jučerašnjeg saslušanja, uz holivudsku glumicu bio je njen suprug William H. Macy, a nakon što je sudija pročitao optužbe protiv nje, 69-godišnji nije više mogao da stoji na nogama, pa je seo na klupu okružen porodicama ostalih osumnjičenih. Prema informacijama iz optužnice, Felicity je navodno dala 15 hiljada dolara kako bi njena starija kćerka mogla da upiše željeni fakultet, što se saznalo prisluškivanjem telefonskih razgovora između glumice i jednog od posrednika u ovom procesu. Navodno je isto želela da uradi i za mlađu kćerku, ali je na kraju odustala.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Felicity Huffman zvezda Očajnih domaćica puštena iz pritvora!

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2019

Zbog straha da ne pobegne iz zemlje i izbegne suđenje u ovom slučaju, Felicity Huffman morala je da preda svoj pasoš i mora da se pojaviti na saslušanju u Bostonu 29. marta. Zvezda "Očajnih domaćica" puštena iz pritvora!..Zvezda serije "Očajne domaćice", Felicity Huffman, puštena je iz pritvora...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.