Zvezda Harija Potera (82) gola pozirala za poznati britanski magazin: Mrzim svoje telo, volim svoje lice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 11:46

Zvezda "Harija Potera" (82) gola pozirala za poznati britanski magazin: "Mrzim svoje telo, volim svoje lice!"

Potez o kome priča čitav svet!

Glumica Mirijam Margolis pozirala je gola za britanski "Vog". Osamdesetodvogodišnja glumica pojaviće se na naslovnici julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.

Margolisova, poznata po ulozi profesorke Sprout u "Hariju Poteru", pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena glazurom.

- Ne mogu odoleti da ne budem zločesta - izjavila je za "Vog". No usprkos odvažnim fotografijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled.

- Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmijano - izjavila je dodavši:

- Ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i imam mlohav stomak, male i krive noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate da učinite najbolje što možete.

Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Mesecu ponosa pojaviće se i druge LGBTQ+ zvezde.

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Glumica je takođe otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca, dodavši da se ne boji.

- Kad ste mladi, nikada ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete poj*bati. Često razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: 'Hm, novi dan.' Možda nisam očekivala da ću ga dočekati" - izjavila je.

Britanska zvezda takođe se osvrnula na trenutak u kom je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povredilo i da ju je njena majka naterala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom.

Inače, glumica je još 1966. godine otvoreno priznala da je gej, a homos*ksualnost je tada još bila ilegalna. Usprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramila što je lezbijka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.