Izvor: Luftika.rs, 14.Jun.2023, 19:06

Glumica iz filma „Hari Poter“ slikala se gola za Vog u 82. godini

Britanska glumica Mirijam Margolis je gola za britanski Vog. Ova 82-godišnja zvezda pojaviće se na naslovnoj strani julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.
Glumica, inače najpoznatija po ulozi profesorke Spraut (Sprout) u Hariju Poteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena šlagom i crvenim voćem.








View this post on Instagram





>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<












A post shared by British Vogue (@britishvogue)


– Ne mogu da odolim a da ne budem zločesta – izjavila je za Vog. Međutim, usprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled.
– Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmejano – izjavila je dodavši:
– Ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i imam opušten stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete.








View this post on Instagram


















A post shared by British Vogue (@britishvogue)


Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Mesecu ponosa pojaviće se i druge LGBTQ+ zvezde, uključujući glumca Nkutija Gatvu, američku glumicu i pevačicu Žanel Mone i britansku glumicu Belu Remzi, prenos Index.hr.
Glumica je takođe otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji.
– Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete p*jebati. Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: ‘Hm, novi dan.’ Možda nisam očekivala da ću ga dočekati – izjavila je.
Pre 57 godina priznala da je gej Britanska zvezda takođe se osvrnula na trenutak u kom je priznala roditeljima da je gej.
Otkrila je da ih je to jako povredilo i da je njena majka naterala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom.








View this post on Instagram


















A post shared by British Vogue (@britishvogue)


Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Usprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramotila svog seksualnog opredeljenja.
Popularna tinejdž zvezda završila na psihijatriji, danima tumarala i gola šetala ulicama

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.