Zvanično POTVRĐEN ULAZAK u Elitu - Večeras u Belu kuću DOLAZI ona: Promeniće tok rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:19

Zvanično POTVRĐEN ULAZAK u "Elitu" - Večeras u Belu kuću DOLAZI ona: Promeniće tok rijalitija

Ona sprema lud provod.

Kao i svakog utorka, u "Elitu" u Šimanovcima stiže novo iznenađenje za zadrugare. Večeras će se među njima naći popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić.

Sandra je nedavno oduševila publiku svojim nastupom na humanitarnom koncertu Dragane Mirković, gde je zapevala pred prepunom Štark Arenom. Ovo će biti još jedna prilika da se publika u upozna sa njenim talentom i energijom.

Takmičari sigurno jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čekaju da vide kako će reagovati Jovana Tomić Matora Anita Stanojlović kada ugledaju Sandru među njima. Njeno prisustvo unosi novu dinamiku u već uzbudljivu atmosferu rijalitija, a svi se pitaju kako će se situacija odvijati kada se sretnu.

Pored Sandre, večerašnji provod dodatno će začiniti DJ Neba svojim muzičkim miksom. Njegova energična muzika sigurno će dodatno razgaliti učesnike žurke i podići atmosferu na viši nivo. Učesnici Elite će imati priliku da uživaju u sjajnoj muzici i plesu, uz nezaboravan provod koji će im pružiti ova poznata pevačica i iskusni DJ.

Očekujemo da će večerašnja žurka biti jedna od onih koje će se dugo pamtiti, a da li će Sandra Rešić uspeti da napravi provod za pamćenje,bez dodatnih skandala, ostaje nam samo da ispratimo večeras, nakon emisije Amidži šou.

Podsetimo, Sandra je Matorina dobra prijateljica, a njihovo drugarstvo narušeno je upravo u Eliti, zbog pojedinih Matorinih izjava na Sandrin račun, zbog kojih se Rešićeva zapitala da li je Tomićeva ikada bila iskrena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.