Žurka mora da pričeka: Stefan Kapičić proslavio rođendan na snimanju!

Izvor: Svet, 03.Dec.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka mora da pričeka: Stefan Kapičić proslavio rođendan na snimanju!

naslov: 
Žurka mora da pričeka: Stefan Kapičić proslavio rođendan na snimanju!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Glumci iz serije "Larin izbor" iznenadili su Stefana Kapičića poklonivši mu 33 čokoladna mafina...


izvor: 
Blic


tekst clanka: 
Stefan Kapičić proslavio je 33. rođendan na setu serije "Larin izbor". Nakon što je ugasio svećice u društvu svojih kolega, glumac se uputio u zagrebački restoran, gde je slavlje nastavio sa dugogodišnjom devojkom Mirandom Vidak.
Glumci iz serije "Larin izbor" iznenadili su Stefana Kapičića poklonivši mu 33 čokoladna mafina. Ugasivši svećice u društvu Doris Pinčić, Ivana Hercega i Frana Perišina, Stefan je izjavio: "Iako snimam ceo dan, zbog čestitki i poklona koje sam dobio od divnih kolega i ekipe iz serije, dan mi je proleteo. Zbog tempa snimanja za dodatno slavlje moraćemo da sačekamo vikend, a onda ću im se pošteno odužiti na nekoj žurci do zore".
Uprkos popunjenom rasporedu, Kapičić je našao vremena da rođendan proslavi i u nešto intimnijoj atmosferi, na večeri sa devojkom Mirandom. Modna dizajnerka iz Splita i srpski glumac zajedno su ponovo duvali svećice na torti.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.