Zorica Marković: Šokirana sam svojim izbacivanje, Staniju nisam ni takla!

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Šokirana sam svojim izbacivanje, Staniju nisam ni takla!

Zorica Marković jutros je napustila imanje imanje u Lisoviću jer je diskvalifikovana zbog toga što je udarila Staniju Dobrojević limenkom u glavu. Folkerka za naš portal tvrdi da nije došlo dao fizičkog kontakta:

- Ovo je veliki šok za mene i ništa mi nije jasno. Ženu ni pipnula nisam. Prstom je pipnula nisam. Prskla jesam, što je dozvoljeno, vređala jesam, kao i ona mene. Imam sastanak sa organizatorima, pa ću znati šta se tačni desilo. Htela sam da je polijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ali je ona mene uhvatila za ruku. Nikoga nisam ni čupala, niti udarila. Ona je htela da krene na mene, pa su je zadržali. Imam ogrebotinu na ruci jer me ona ogrebala. Stanije je moju ruku gurnula. Stigla sam u četiri ujutru kući, nisam spavala. Meni je ovo šok da nemam reči. Samo je stiglo pismo da sam diskvalifikovana – kaže Zorica za Poznati.info.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Marković nakon izbacivanja: Šokirana sam, Staniju nisam ni pipnula!

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2013

Zorica Marković jutros je napustila imanje u Lisoviću jer je diskvalifikovana zbog toga što je udarila Staniju Dobrojević limenkom u glavu. Folkerka tvrdi da nije došlo do fizičkog kontakta: - Ovo je veliki šok za mene i ništa mi nije jasno. Ženu ni pipnula nisam. Prstom je pipnula nisam. Prskala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.