Zoran Marjanovović prvi put na nasipu u Borči posle ubistva Jelene Krsmanović!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanovović prvi put na nasipu u Borči posle ubistva Jelene Krsmanović!

Zoran Marjanović nakon mesec dana od ubistva Jelene Krsmanović vratio se na nasip gde je 2. aprila pronađeno beživotno telo njegove supruge.

Naime, Zoran je  na nasipu u Borči pored kućice za sveće ostavio dva buketa – ljubičice i orhideje: "Ne mogu rečima opisati kako mi je bilo kada sam otišao tamo. Bio sam sa Jecinom mamom i svojim tatom da zapalim sveće i odnesem cveće", rekao je Marjanović, piše Blic i dodaje da mu je odlazak na nasip bio zastrašujući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali da je želeo da odnese cveće koje je njegova supruga veoma volela:  "Stavili smo orhideje duž čitavog groba", dodao je.

Jelena Krsmanović ubijena je pre tačno mesec dana, policija i dalje traga za ubicom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.