PRVI USKRS BEZ JELENE Muž ubijene pevačice objavio njihovu prvu zajedničku sliku

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI USKRS BEZ JELENE Muž ubijene pevačice objavio njihovu prvu zajedničku sliku

Zoran Marjanović prvi put je na Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Jelenom Krsmanović Marjanović, i to juče, tačno mesec dana od njenog ubistva.

Ovo je prva njihova zajednička fotografija objavljena u javnosti. Jelena koja je bila aktivna na FB nije objavljivala fotografije iz privatnog života, dok Zoran do sada nije ni bio aktivan na društvenim mrežama.

Osim svog FB profila, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je imala i "Fun page", koja je nakon njenog ubistva preimenovana u “Jeca Krsmanović in memoriam”. Na toj stranici mnogi su izrazili žaljenje zbog njene prerane smrti i nadu da će zlotvor koji ju je ubio biti pronađen i uhapšen.

Na Jutjubu Jelenina prijateljica Ivana Jančić iz Nemačke objavila je i dva filma o Jeleninoj karijeri i najavila i treći nastavak. Na snimcima su Jelenini nastupi u “Grandu”, intervjui...

Zoran Marjanović kaže da je na Uskrs bio na groblju Zbeg, gde je Jelena sahranjena. Njihovu ćerku Janu još nije vodio na majčin grob.

- Kada me pita gde je mama, ja ćutim... Jana ne spava noćima, tužna je i Uskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je pre sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada... - kaže Zoran.

On još nije pogledao film koji je o Jeci objavila njena prijateljica Ivana.

- Još nisam spreman za to. Pogledao sam, bez zvuka, Jeleninu pesmu “Kaži, anđele”. Sviđa mi se, tu smo pesmu zajedno radili. Jeca je plakala dok je snimala tu pesmu - kaže Zoran.

Iz policije ni juče nije bilo zvaničnih informacija o istrazi na identifikaciji ubice.

Premijer Aleksandar Vučić dan ranije je na konferenciji za medije u Operativnom centru Ministarstva odbrane rekao da se policija trudi da reši ovaj slučaj.

- Nema velikog slučaja koji policija nije rešila. Rešićemo i ovaj. Jelenino ubistvo još nije rešeno jer nema dovoljno materijalnih dokaza, ali rešićemo ovaj slučaj - rekao je premijer.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI USKRS BEZ JELENE Muž ubijene pjevačice objavio njihovu prvu zajedničku sliku

Izvor: Cafe.ba, 03.Maj.2016

Zoran Marjanović prvi put je na Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Jelenom Krsmanović Marjanović, i to juče, tačno mjesec dana od njenog ubistva.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.