Zoran Marjanović se prvi put oglasio na Fejsbuku nakon ubistva supruge Jelene Krsmanović! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović se prvi put oglasio na Fejsbuku nakon ubistva supruge Jelene Krsmanović! FOTO

Nakon mesec dana od ubistva Jelene Krsmanović, njen suprug Zoran Marjanović izenandio je sve kada je na društvenoj mreži Fejsbuk postavio zajedničku fotografiju sebe i svoje supruge.

Iako je Zoran Marjanović u poslednjih mesec dana bio najsumnjiviji zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović, muzičar i kompozitor nije davao izjave povodom naslova u medijima, već je pokušavao da na sve načine zaštiti svoju petogodišnju ćerkicu koja još uvek ne zna da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je majka ubijena. Zoran je u nedelju na Uksrs odlučio da pokaže svima koliko pati za svojom suprugom, te je promenio profilnu sliku na Fejsbuku i izazvao pregrš dirljivih komentara.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI USKRS BEZ JELENE Muž ubijene pevačice objavio njihovu prvu zajedničku sliku

Izvor: Blic, 03.Maj.2016

Zoran Marjanović prvi put je na Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Jelenom Krsmanović Marjanović, i to juče, tačno mesec dana od njenog ubistva...Ovo je prva njihova zajednička fotografija objavljena u javnosti. Jelena koja je bila aktivna na FB nije objavljivala fotografije iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.