Zolino telo u potpunosti IZOBLIČENO: Kada je uklonio majicu nakon DRAME sa Miljanom usnimljeno OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:05

Zolino telo u potpunosti IZOBLIČENO: Kada je uklonio majicu nakon DRAME sa Miljanom usnimljeno OVO

Najbolji pokazatelj vremena je čovekovo telo, koje se menja uprkos želji da budemo fit i u formi. Jedan od onih koji je na neki način promenio svoj oblik iz mlađih dana je Zola.

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je tokom, a i nakon emisije "Nominacije" maltretirala svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Kulićeva ga je cele noći polivala čime je stigla - vodom, jogurtom, kečapom. Zbog njenog bahatog ponašanja, voditeljka Ivana Šopić je napustila emisiju pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što se i završila, a ona je nastavila da urniše Zolu.

Kako se nije smirivala, obezbeđenje je ušlo u kuću i odvelo Zolu u zatvor kako bi mogao da se odmori, što je njega oduševilo, a Kulićevu iznerviralo žestoko.

Dok je Čolić boravio u zatvoru u jednom trenutku se skinuo i pokazao svoje gole telo, a prizor je iznenadio mnoge, pa su slike munjevitom brzinom počele da se šire po društvenim mrežama i komentarišu. Naime, svima je privuklo pažnju koliko se Zola udebljao i zapostavio svoj fizički izgled.

Kad se prvi put pojavio pred kamerama u Šimanovcima on ni najmanje nije izgledao ovako, a kako se piše na internetu, iz sezone u sezonu je sve deblji i sve manje vodi računa o sebi i svom telu, pa je ljudima i tužno što je sebi dopustio da se zapostavi i unakazi svoj fizički izgled.

Miljana i on su tokom ranijih sezona i pričali da se uvek ugoje kad su u vezi i borave van rijalitija jer vole da uživaju u brzoj hrani i alkoholnim pićima, međutim Miljana je svoj višak rešila operacijom želuca, dok Zola po svemu sudeći sve gore izgleda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.