Zola se VRATIO NA STARO?! - Miljana ne prestaje sa HISTERIJOM! Sada mu je OVO zamerila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola se VRATIO NA STARO?! - Miljana ne prestaje sa HISTERIJOM! Sada mu je OVO zamerila (VIDEO)

Ne prestaje!

Iako su prethodne noći odlučili da se više ne svađaju i nastave da uživaju u svojoj ljubavi, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su tokom dana ponovo imali raspravu oko poligrafa, ali i svoje budućnosti.

Naime, njoj je zasmetalo to što je Čolić spavao dugo i ponovo rizikovao da bude kažnjen od strane Velikog šefa. Lazar je pokušavao da se opravda i nađe način da prekine raspravu.

- Ti opet spavaš do kasno i radiš sve ono što si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radio u prethodnoj sezoni! Isto tako kao što ideš i pričaš sa ljudima koji mene psuju - rekla je Miljana.

- Pa i ti si spavala, zajedno smo zaspali! - rekao je Zola.

- Da, ali ja sam trudna, ne možeš sa mnom da se upoređuješ! - rekla je Miljana.

Svađa je kratko trajala, a oni su pokrenuli temu o svemu što će ih čekati kada napuste Zadrugu, jer ne mogu da odluče da li je pametno da Miljana nastavi sa trudnoćom ili da je prekine.

- Ne možemo u sekundi naći rešenje za nas, mi se svađamo oko nekih ljudi koji ne treba da nas zanimaju! Sve što si pričala bila si u pravu, ne brini se - rekao je Zola.

- Znam, ali sve mi je ovo stres! Zar nije bolje da se posvetimo Željku, odemo negde na letovanje, nađemo neki stan, pa onda počnemo temeljno da gradimo sve! - predložila je Kulićka.

- Znam, slažem se sa tim. Ali, nama se ovo desilo i šta sad? O tome se radi! - rekao je Zola.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.