Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola pre ulaska u rijaliti TRAŽIO BLAGOSLOV OD MAJKE DA SE OŽENI Miljanom!

Lazar Čolić, poznatiji kao DJ Zola, protekle subote postao je učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge, a na samom ulasku priznao je da mu se jako dopada Miljana Kulić. On nije časio časa, pa je već posle samo dva dana uspeo da osvoji Kulićevu, a tokom protekle noći njih dvoje su razmenjivali nežnosti. Portal The post Zola pre ulaska u rijaliti TRAŽIO BLAGOSLOV OD MAJKE DA SE OŽENI Miljanom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUČILA DA STAVI TAČKU NA VEZU S ZOLOM: Miljana najstrašnije IZLJUBOMORISALA, pa mu tražila da ostanu PRIJATELJI!

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 17:18

Miljana Kulić i Lazar Čolić, nedavno su otpočeli romansu u “Zadruzi”, ali ubrzo su shvatili da se sve prebrzo odigralo, te da je bolje da stave tačku na svoju vezu. Nišlijka se osetila zapostavljenom od strane Zole, jer kako kaže, primetila je da on gleda Eleonoru Miljković. U ranim jutarnjim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.