Životna drama Zorice Brunclik: Rodila ćerku sa 18 godina ali dečko nije hteo da je oženi!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životna drama Zorice Brunclik: Rodila ćerku sa 18 godina ali dečko nije hteo da je oženi!

Zorica Brunclik prvu ćerku Mariju rodila je sa nepunih 18 godina, ali ocu deteta nije padalo na pamet da se zbog rođenja deteta oženi sa pevačicom iako je mnogo voleo.

Zorica je preživela pravu životnu dramu nakon rođenja prve ćerke. Dečko sa kojim se zabavljala nije hteo da se oženi njome kada je saznao da je trudna. Pored nje, imao je i zvaničnu verenicu! Kako je tada priznao Zorici, za njegovu porodicu bila bi neviđena bruka da se oženi s pevačicom. Ipak, pristao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da prizna ćerku i ubrzo se oženio sa zvaničnom verenicom. Borila se mlada Zorica sa životom kako je znala i umela. Gajila je ćerkicu, a Majin otac nikada nije ni pozvao da pita za ćerku, a kamoli da joj finansijski ili nekako drugačije pomogne.

Tek mnogo kasnije, kada je pevačica sredila svoj život, kada je imala već troje dece i uveliko postala zvezda, pojavio se pred vratima njenog doma. Da je vidi, da pita za ćerku, posle mnogo godina ćutanja, otkriva Scandal.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.