Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije: Još jednom otišao na ulepšavanje! Izgleda jezivo!

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije: Još jednom otišao na ulepšavanje! Izgleda jezivo!

Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije, još jednom otišao na ulepšavanje! Rodrigo Alves je otputovao na kliniku u Prag kako bi se podvrgao metodi podmlađivanja. Izgleda jezivo!

Rodrigo Alves (34) "živi Ken" kako ga mnogi nazivaju do sada je potrošio više od pola miliona evra na silne operacije (tačnije, 571.815 hiljada evra), a sve to samo da bi izgledao kao lutka. Početkom godine izvadio je četiri rebra kako bi izgledao mršavije i mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da nosi svoju omiljenu garderobu, zbog čega je kasnije priznao da se pokajao jer je imao određene tegobe i probleme.

Bez obzira što se pokajao zbog nekih intervencija kojima se podvrgao, ipak nije odustao od svoje stare navike i sada se odlučio na novi korak, a radi se o podmlađivanju. Naime, Rodrigo je posetio kliniku u Pragu kako bi se podvrgao najsavremenijem tretmanu podmlađivanja lica, a reč je o ubrizgavanju injekcija sa matičnim ćelijama, vitaminski koktel, fileri, podizanje obrva i botoks, a sve u nastojanju da izgleda mlađe. On kaže da često putuje po svetu kako bi istražio najsavremenije metode i tehnike podmlađivanja i ne namerava da stane dok ne dostigne željeni izgled.

Živi u Londonu i kako kaže, ako želi da ima inovativnu, neobičnu estetsku proceduru mora da putuje u inostranstvo jer toga u Londonu nema.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.