Živeće u mojoj kući zauvek - Jelena Đoković slomljena zbog njegove SMRTI, dirljiva oproštajna poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2023, 20:20

"Živeće u mojoj kući zauvek" - Jelena Đoković slomljena zbog njegove SMRTI, dirljiva oproštajna poruka

Smatra da je živeo na ivici.

Vest da je glumac Metju Peri tragično izgubio život kada se udavio u đakuziju, potresla je gotovo ceo svet.

Nema osobe koju njegov humor nije oborio s nogu, pogotovo u seriji Prijatelji, koja se u svim porodicama gleda godinama unazad iako je završena sa emitovanjem

Brojne poznate ličnosti oprostile su se od legendarnog glumca, a tragična vest pogodila je i suprugu najboljeg tenisera Novaka, Jelenu Đoković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja mu je na Instagramu posvetila dirljivu objavu.

- Pročitala sam njegovu knjigu početkom godine. Uvek je bio preblizu smrti sa bolom. Previše je neverovatnih glumaca koji su uneli smeh u naše živote, a bili su povređeni i patili iznutra. Zaista previše. Živeće u mojoj kući zauvek. Dnevno. Tako je već 15 godina... Počivaj u miru - napisala je ona u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.