Žika Jakšić ima taktiku posle razvoda: Raspisujem konkurs za novu ženu, svaka ima pravo da mi priđe!

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Jakšić ima taktiku posle razvoda: Raspisujem konkurs za novu ženu, svaka ima pravo da mi priđe!

Producentu “Granda” Žiki Jakšiću poslovne obaveze skreću misli od razvoda sa bivšom suprugom Dajanom, budući da najviše vremena provodi na radnom mesu i snimanju emisije “Nikad nije kasno”.
Međutim, Žika se osle razvoda odlučio za novu taktiku kada je reč o ljubavnim vezema.
“Raspisaću konkunrs za novu ženu. Svaka ima pravo da mi priđe, ali trenutno sam zaljubljen u svoj posao i to je ono što me ispunjava”, rekao je Jakšić za Stars.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Žika Jakšić: Zaljubljen sam u moj posao, ali svaka žena ima pravo da mi priđe

Izvor: Blic, 01.Mar.2017

Žika i dalje najviše vremena provodi u "Grandu", odnosno na snimanju emisije "Nikad nije kasno". Zbog posla je propustio i rođendan sina Dušana u dečjoj igraonici...- Mi smo na dan kada je Dušan napunio pet godina proveli prijatno posle podne. Sin, Dajana i ja. S bivšom suprugom sam ostao u korektnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.