Žestoka svađa Bojane i Matore - Anita stala u odbranu Tomićeve, HAOS epskih razmera

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:54

Žestoka svađa Bojane i Matore - Anita stala u odbranu Tomićeve, HAOS epskih razmera

Pale su teške reči!

U sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka", komentarisao se odnos između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo.

Elitarima je bio pušten klip na kojem su se Bojana i Anđela raspravljale, a potom je voditeljka Ivana Šopić prozvala Anitu da ga prokomentariše.

- Meni to kada se desilo prošle godine, nije me zanimalo šta će da mi kažu mama, baba, deda i tako dalje, tako da mislim da se Anđela zaljubila, ali ne sme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prizna, a da Bojana sa strane pokušava da izvuče od nje da bi mogla za crnim stolom da se opravda. Bojana me podseća na MC Aleks - rekla je Anita.

Bojana može sve da iskomentariše, a niko nju ne može - rekla je Matora.

- Koga ja da vrednujem, ja nju?! Koje mišljenje, ako ona kaže da sam iskompleksirana - rekla je Bojana.

- Ako može da Bojana surovo iskomentariše, što ona ne može da kaže surovo. Znaš šta su meni pričali kada sam bila u tvojoj situaciji, je**li su mi mamu... Ti umeš i da uvrediš i da budeš surova. Da li si čula da je htela da započne konflikt - pitala je Matora.

- Da - ponavljala je Bojana.

- Ja sam u svojim situacijama bila iskrena i nisam kalkulisala kao Bojana. Ja ako ustanem i kažem: "Da, zaljubljena sam u tebe", šta traži onda pored tebe?! Ti da voliš nekoga ko je u spoljnom svetu, ne bi mazila nekoga po stomaku. Ili ima neku emociju ili nekog ima ko joj je dao podršku da se ovde sprda. Ja je razumem ako je izabrala takav način, mene su ovde razapeli. Ti si prva nju uvredila, rekla si da se nap**i ku**a. Da ti imaš ženu i da se ja ovako obraćam - rekla je Matora.

- Ne bih se primala. Ja vas ne vidim kao rivalke, ona se sama ubacila u naš odnos - rekla je Bojana.

Da, gledamo te, gledam i ja, to je najlakše da kažeš u rijalitiju... Rekli su mi te tvoje drugarice da se čuvam tebe i da su imale neprijatnost od tih tvojih drugarica da su je prebile njene drugarice u gej klubu. I kad ustanem ovde da iskomentarišem, znam kako je meni bilo - rekla je Tomićeva.

Ti, ona i ja u najgorem odnosu, ona meni daje budžet i ne govori zbog čega - rekla je Bojana.

Ja imam loše mišljenje o tebi, zbog tvog ponašanja prema ovim ljudima ovde - rekla je Anita.

Čist kompleks. Vrlo dobro znaš da je Anđela prelaka za manipulaciju, ona svesno odlazi kod nje i kreće. I sada ti kažeš nama da bi se ti sklonila kada bi ti ona to priznala, da li je to kvarno - rekla je Matora.

- Mi smo pričale, rekla sam joj da se napravi distanca između nas, da sa moje strane nema ništa, čisto - rekla je Bojana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.