Želi još jedno dete po svaku cenu: Kim Kardašijan planira i treću trudnoću

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi još jedno dete po svaku cenu: Kim Kardašijan planira i treću trudnoću

U najavi za novu epizodu porodičnog rijalitija “Keeping Up With the Kardashians”, Kim Kardašijan je otkrila da planira da ostane i treći put trudna.
Pokušaću da zatrudnim još jednom. Želim da moja deca imaju još jednu sestru ili brata, ali moji doktori misle da to nije dobro za mene – rekla je ona.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kim Kardašijan želi još jedno dete

Izvor: Blic, 27.Mar.2017

Kim Kardašijan imala je probleme tokom prve dve trudnoće, ali je ipak rešila da pokuša ponovo da proširi porodicu...U najavi za novu epizodu rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", Kim je otkrila da planira po treći put da postane majka. Ipak, dodala je da su joj lekari savetovali da to možda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.