Zbog “četničkih pesama”?! Hrvatski ratni veterani protiv Miroslava Ilića

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog “četničkih pesama”?! Hrvatski ratni veterani protiv Miroslava Ilića

Hrvatski ratni veterani usprotivili su se održavanju najavljenog koncerta Miroslava Ilića u Vinkovcima jer, kako su naveli, veliča četništvo i traže zabranu nastupa.
Oni se protive dolasku i nastupu srpskog pevača, zakazanom za 12. februar u Vinkovcima jer, kako kažu, “na nastupima u Srbiji peva i veliča četničke pesme i četničku ideologiju”.
Od organizatora koncerta, gradskih i državnih institucija zahtevaju trajnu zabranu nastupa u Vinkovcima i Hrvatskoj njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i drugima koji “propagiraju ili veličaju četništvo”, piše Blic
Građane Vinkovaca i hrvatsku javnost su pozvali da osude takve pojave.
 
Izvor: Blic
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj traže zabranu koncerta Miroslava Ilića zbog četničkih pesama

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015

Hrvatski ratni veterani usprotivili su se održavanju najavljenog koncerta srpskog pevača Miroslava Ilića u Vinkovcima jer, kako su naveli, veliča četništvo i traže zabranu nastupa.

Nastavak na Vesti-online.com...

HRVATI ZABRANJUJU MIROSLAVA ILIĆA: Ne daju mu da održi koncert, a evo i zašto! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015, 11:35

Miroslav Ilić bi trebalo da održi koncert 12. februara u Vinkovcima, međutim, iz tamošnjeg ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske poslali su otvoreno pismo organizatorima i gradskim i državnim institucijama, u kojem protestuju protiv ovog događaja. U pismu se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.