Zbog OVIH stvari angažuje ADVOKATA: Aneli počinila masne manipulacije pred Janjuševim očima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:19

Zbog OVIH stvari angažuje ADVOKATA: Aneli počinila masne manipulacije pred Janjuševim očima (VIDEO)

Ahmićeva je iskoristila Janjuševo odsustvo, tvrde mnogi takmičari, a evo ko je sve upleten u njenu dubioznu mrežu.

Poslednjih nekoliko dana u Beloj kući jedna od glavnih tema su navodne simpatije Aneli Ahmić prema Danijelu Dujkoviću Munjezu, ali to nije jedino mesto gde je Aneli bacila svoje ljubavne strelice, svedoče drugi takmičari.

Uroš Stanić je danas izrekao oštre tvrdnje protiv Ahmićeve, sa kojom od skoro nije u dobrim odnosima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ništa novo on uvek priča o tim stvarima. Ja sam i sama juče rekla da sam ga ostavila ali videćemo vremenom - rekla je Aneli.

- Na osnovu njenog zaključka od juče sam došao do te zamisli. Još je rekla da joj se možda i Anđelo sviđa, totalno se pogubila, ne zna šta priča, još se muva sa Munjom i tu mu se smeje, šokiran sam da mi je rekla da me je tužila. Posle svega što sam radio za nju, još sam je branio pred svima, a ona mi tako vraća - dodao je Uroš.

-Mi smo se njega odrekli i pre nego što je Marko Janjušević Janjuš otišao, pravio je scene kad smo nastupali na "Elitoviziji", rekla sam mu da sam ga tužila kod advokata i mi smo završili - dodala je Aneli.

- Njoj fali ona stvar, pa je zato sad zaboravila Janjuša, sad tu flertuje i sa Lukom Majčicom, diže mu majicu, tako isto i sa novim Urošem, ona nikad nije ni bila verna, tako je ja vidim ovde - rekao je Ivan.

- U zadnje vreme mi je postala draga Aneli, ali vidim da između njih stvari nisu čiste, Uroš je toliko zavoleo njih da je počeo sa svima u kući da se svađa, on je bolestan po meni što se tiče tih nekih stvari. Oni imaju pravo ako su srećni da nastave dalje, mene Janjušev i njen odnos ne zanima. Mi smo super kao drugarice i neću menjati mišljenje o njoj - rekla je Maja Marinković.

A post shared by @samo.realno6

Podsetimo, i Samir Ramović je tokom razgovora sa Žanom Đorđević otkrio da je prvi primetio flert između Ahmićeve i Luke Majčice.

- Priča sa Lukom, grli ga, i stavlja mu glavu dole u krilo. A pre toga ga sve pita kako joj stoji ovo, kako joj stoji ono - rekao je Samir.

Janjuš, koji se još uvek nije vratio u rijaliti, imao je prilike da čuje sve što se govorilo o ženi u koju je verovao, a kada se bude vratio, saznaćemo i njegov stav o svemu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.