Zbog CEDULJICE koju je iznela u SPOLJNI SVET napravila OPŠTI HAOS - Preneto joj konačno razrešenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 17:08

Zbog CEDULJICE koju je iznela u SPOLJNI SVET napravila OPŠTI HAOS - Preneto joj konačno razrešenje

Anđela je pročitala poruku svojoj porodici, a sada se oglasila i njena majka.

Tokom jučerašnje "Ljubavne Elitovizije", Anđela Šparavalo je odlučila da se u miru i tišini obrati svojim roditeljima i bratu, koji je poslao poruku svojoj sestri, te im je poručila da nije ni slutila da može da se zaljubi u isti pol, te pak, i da joj je teško jer po prvi put njena majka, Aleksandra, nije uz nju.

Takođe, Kija Kockar prenela je poruku njene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majke, pobednice "Zadruge 4", Nadice Kamel - Zeljković, koja je istakla da svaka majka, kako kaže, ne mora da podrži izbor svog deteta, ali da mora da bude uz njega.

Anđelina majka hitno je odreagovala ističući da Nadicu treba da bude sramota zbog izjave, te i da ovo što se dešava, kako kaže, ne želi nikome.

Naime, Anđela je sa sobom iz rijalitija iznela ceduljicu na kojoj je zapisala potresnu poruku posvećenu porodici. Ta poruka napravila je opštu pometnju u javnosti.

- Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku: "Da li bi prihvatila ona?", sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila...Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program - poručila je Anđelina majka, Aleksandra, za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pobednica "Zadruge" se konačno oglasila i UNIŠTILA Ša: "Ima cepanje ličnosti, jadnik, gledam ga stalno"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Mnoge je zanimalo šta ona ima da kaže na sve ovo...Nenad Aleksić Ša je negodovao kada je od Kije Kockar, koja nije želela ni da ga komentariše, čuo da ga pozdravlja Nadica Zeljković, te ju je ironično otpozdravio, dok je Aleksandra Šparavalo ostala zgrožena kada je čula da je Nadica ohrabrila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.