Pobednica Zadruge se konačno oglasila i UNIŠTILA Ša: Ima cepanje ličnosti, jadnik, gledam ga stalno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 23:44

Pobednica "Zadruge" se konačno oglasila i UNIŠTILA Ša: "Ima cepanje ličnosti, jadnik, gledam ga stalno"

Mnoge je zanimalo šta ona ima da kaže na sve ovo.

Nenad Aleksić Ša je negodovao kada je od Kije Kockar, koja nije želela ni da ga komentariše, čuo da ga pozdravlja Nadica Zeljković, te ju je ironično otpozdravio, dok je Aleksandra Šparavalo ostala zgrožena kada je čula da je Nadica ohrabrila njenu ćerku Anđelu, koja je rastrzana između svoje partnerke Bojane Pavlović i porodice, koja ne podržava istoplone veze, te je za naš portal poručila:"Pitala bih Kijinu majku: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Da li bi prihvatila ona?", sram je bilo!".

Tim povodom kontaktirali su bivšu učesnicu i pobednicu rijalitija, koja se najpre osvrnula na svog nekadašnjeg cimera Nenada Aleksića Ša, čiji je bila glavni kritičar u četvrtoj sezoni "Zadruge". Kako kaže, smatra da on ima "trajno oštećenje".

- Stalno ga gledam, gledam da li je normalan, jer ima cepanje ličnosti, jadnik. Ali dobro, to je on. Mislila sam da je mnogo pametniji, da mu se ona situacija u četvrtoj "Zadruzi" samo desila, da ga je to snašlo i da je prolazna epizoda, ali sada vidim da je u pitanje trajno oštećenje.

Budući da joj je majka Anđele Šparavalo poručila da bi trebalo da je bude sramota, Nadica je pojasnila šta je zapravo noćas, putem poruke koju je poslala ćerki Kiji, želela da poruči.

- Poruka koju sam poslala mojoj Kiji je glasila ovako - majka ne može da podržava dete u svačemu, ali uvek mora biti uz nju, to sam napisala i to bih ja poručila. Svako ima neku svoju muku, ali da neko kaže da se odriče svog deteta... To su neke stvari koje ne možeš da izgovoriš detetu, jer znaš da se nećeš odreći. Ja jesam starija žena, imam više od 60 godina, ali smatram da svako ima pravo na svoje seksualno opredeljenje. Ne kažem da bih ja bila oduševljena u tom slučaju, da mi dete nađe partnera istog pola, ne bih bila oduševljena, ali nikada ga se ne bih odrekla. To je moje dete! Moje dete, moje meso se ne jede, ja ga sigurno neću jesti. Znate kako sam ja bila u Kiju, šta god da je birala, to je njeno pravo, mogla sam samo da se slažem ili ne slažem. Pričaš da ćeš da se odrekneš, dete ne zna gde je, u haosu je sa osećanjima... Meni je gnusno kada neko kaže da će se odreći deteta. Da je ubila čoveka, ne bih je se odrekla! Ne mogu da podržim, ali da se odreknem... Nema šanse - objasnila je Nadica i dodala:

- Anđelinoj majci bih poručila da ja crvenih obraza nikada ne mogu da budem, jer toliko stabilno stojim na svojim nogama, prirodno razmišljam i znam da me nikada neće biti sramota ni zbog koje izjave. Smatram da nije ljudski da se jedna majka odrekne svog deteta. Izbor deteta ne moramo da podržimo, ali moramo uvek i uvek biti uz dete! Ne daj Bože da uradi nešto sebi, pa šta onda znači to?! Bezbednost mog deteta mi je najbitnija u životu. Mene da bude sramota, što se nikada ne bih odrekla svog deteta?! Čuj nje?! Ma, važi! Konobarica sam, pa me nije sramota. Cela Srbija je užasnuta njenom izjavom, zgranuta, sve majke, a majku Kije Kockar da bude sramota?! Ma, važi!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/D.T./Šreneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.