Zašto svetski milijarderi kažu da Srbija nikada nije izgledala lepše

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto svetski milijarderi kažu da Srbija nikada nije izgledala lepše

Aleksandra Nikolić, manekenka iz Srbije koja radi u Americi, može u svoj portfolio da upiše još jedan uspeh. “Klub milijardera” (The billionaires club) je na svom Instagram profilu objavio njenu fotku, a komplimenti samo “pljušte”.
“Aleksandra Nikolić. Moramo priznati da Srbija nikada nije izgledala lepše”, napisali su pored slike.
Aleksandra je nedavno bila u centru medijske pažnje, nakon što su se pojavile informacije da je odbila čuvenog glumca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Leonarda Di Kaprija, koji joj se udvarao. Posle toga je snimila dva spota, od kojih je jedan bio sa pevačem Pitbulom.
“Klub milijardera” je veoma specifična društvena mreža, s obzirom da se isključivo bavi životima bogatih, a pružaju i razne usluge koje samo odabrani mogu da priušte.

Oni su upeli da stvore konekciju između kompanija, koje pružaju usluge za bogate osobe, pa tako na njihovom sajtu možete da iznajmite privatni avion ili pak da rezervišete odlazak u Monako, na trku Formule 1, koju ćete naravno gledati iz VIP lože.
Na njihovom sajtu se takođe može kupiti i ekskluzivni nakit, a tu je i raznovrsna ponuda alkoholnih pića od vodke od 300 evra, do šampanjca od 18.000 evra.
Izvor: 24 sata
Foto: Instagram, printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.