Zaslužile ste! Obradujte sebe ovim proizodima za Novu godinu i nećete pogrešiti

Izvor: Svet, 31.Dec.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaslužile ste! Obradujte sebe ovim proizodima za Novu godinu i nećete pogrešiti

Kraj je godine i idealno je vreme da obradujete sebe poklonom po vašoj želji! Zaslužili ste!
Guliver/Getty Images Uložite u svoju lepotu na početku nove godine. Kasnije ćete sigurno sebi čestitati na ovoj pametnoj odluci. Svedite računicu i investirajte na nešto što će imati benefite za vas na duge staze, a to je svakako najznačajniji materijal koji posedujete – vaša koža.
Darujte joj tretman kakav zaslužuje i ona će vas nagraditi, sasvim sigurno.
Predlažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nekoliko metoda koje imaju poseduju instant delotvornost, a trenutno su na listi najtraženijih u beauty svetu.
Mikroderm abrazija Najčešći problemi sa kožom u dvadesetima su proširene pore, miteseri, ožiljci od akni, tamni krugovi ispod očiju te mestimično crvenilo.
Mladim devojkama se savetuje abrazija kože koja će lice osloboditi od nečistoća i pružiti mu blistavi sjaj. Ovaj neinvazivni tretman ne zahteva period rehabilitacije, za razliku od klasičnog salonskog čišćenja hemijskim pilingom ili mezoterapijom.
Ovim tretmanom se tokom samo jednog postupka odstranjuje odumrle sćelije kože sa površinskog sloja, dubinski se čiste pore, poboljšava cirkulaciju, ten postaje glađi, a koža hrani sa aktivnim sastojcima bez uporabe igle.
Sam tretman traje svega 40 minuta i što je najvažnije, nakon zahvata možete ići bilo gde bez straha od crvenila ili oticanja kože.
Pročitajte i…Štit od starenja! Kako se ispravno sprovodi antiejdž za ruke?

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Decembarska filmska lista: Podsetimo se ovih čuvenih filmova!

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Dec.2016

Na ovoj listi nema čuvenog filma “Home alone” ali zato je tu devet fantastičnih naslova za hladne decembarske dane. Pripremite kokice i uživajte!   New Year’s Eve Znali ste da će ovaj film biti na spisku. Ako ste ikada maštali o dočeku Nove godine u Njujorku (i tom savršenom poljupcu u...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.