Zar ti ovo priliči? Ša ponovo NEARTIKULISANO UNIŠTAVA Elitu, jedan Mionin potez doveo ga do sloma

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 21:29

Zar ti ovo priliči? Ša ponovo NEARTIKULISANO UNIŠTAVA "Elitu", jedan Mionin potez doveo ga do sloma

Ne shvata da ga gleda pola nacije.
Šta reći, a što već nije rečeno? Nenad Aleksić Ša ponovo je pokazao kako se čovek koji je zagazio u petu deceniju ne treba ponašati. Besne gliste od kojih pati bivši reper nikako da se smire, te svaka svađa koju ima sa svojom devojkom Mionom Jovanović epilog dobije kroz gađanje, bacanje stvari, ili lupanje.
Tako beše i ovaj put. Nakon što je optužio da ga nacija smatra sprdnjom zbog nje, Nenad je počeo neartikulisano da udara vratima od prostorije u kojoj je pokušavao da se svađa sa Mionom.
- Kako možeš tako nekog da ubijaš bez emocija, kako ti nije žao više, pukao sam totalno, maltretira mi mozak skro ovako, sprdnja sam nacije -rekao je Ša....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.