Miona nema nameru da stane! Poslala TAJNU PORUKU Stanislavu, Ša ni ne sluti šta mu se dešava IZA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 09:56

Miona nema nameru da stane! Poslala TAJNU PORUKU Stanislavu, Ša ni ne sluti šta mu se dešava IZA LEĐA

Jovanovićeva je čini se zbunjena.
O bivšoj vezi Mione Jovanović i Stanislava Krofaka javnost želi da zna sve, a iako je Jovanovićeva trenutno u emotivnom odnosu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, otkako je njen bivši ušao u rijaliti, gledaoci pomno prate svaki njihov pogled i korak, tvrdeći da emocije između njih i dalje postoje.
Miona je sada ponovo uspela da privuče svu pažnju na sebe jer je obukla trenerku identičnu onoj koju je tog dana nosio i Krofak. Odmah su krenula nagađanja da je nekadašnji par sa namerom dok su još bili zajedno kupio istu trenerku, ali su gledaoci počeli da se pitaju zašto bi je Miona obukla sada kada ima novog dečka.
Mnogi su odmah počeli da nagađaju da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.