Zaljubili smo se u trik zbog kog svaki lak za nokte postaje mat u trenu

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubili smo se u trik zbog kog svaki lak za nokte postaje mat u trenu

Odavno su potpuni hit mat lakovi za nokte – i ne izgleda kao da će uskoro da izađu sa top liste. Međutim, kod nas ih uopšte nije lako naći. A i kada uspete da ih pronađete, izbor boja je veoma mali ili… to jednostavno nije mat! Ukoliko ste ljubitelji mat lakova, ovo je prava stvar za vas!

A photo posted by A Little Beauty Studio (@apexhairnailstudio) on Jan 28, 2017 at 12:36am PST

Na vama je da li ćete se odlučiti za skrob, paru ili ćete otići u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najbližu parfimeriju i otkriti lak za nokte koji će vam promeniti život…

A photo posted by Sveta Sanders (@sveta_sanders) on Jan 25, 2017 at 10:51pm PST
U običan lak za nokte sipajte malo kukuruznog skroba. Zatim, bočicu dobro protresite sve dok se lak i škrob potpuno ne sjedine. Najbolje bi bilo da kupite jedan providan lak i u njega sipate škrob. Kada njega nanesete preko bilo kojeg drugog laka u boji, on će se odmah matirati.
Ko bi rekao da para može da koristi lepoti? Elem, nalakirajte nokte željenim lakom i pre nego što se on osuši stavite nokte iznad posude sa vrućom vodom. Sačekajte oko pola minuta-minut i boja će izgubiti sjaj. Samo pažljivo sa parom da se ne biste povredili. Voda ne treba da ključa! Treba samo da bude vruća.
Pročitajte i…Sedam grešaka zbog kojih vam lak za nokte traje jedno popodne
Ukoliko vas ne zanimaju recepti, već biste želeli da odete do prve parfimerije i kupite sebi pravu stvar za sva vremena, pogledajte na sledećoj strani za kojim smo proizvodom totalno odlepili!!!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.