Zadrugar završio U ZATVORU? Oglasio se uz jasnu poruku: Danas sam OPTUŽEN..., direktno o svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:36

Zadrugar završio U ZATVORU? Oglasio se uz jasnu poruku: "Danas sam OPTUŽEN...", direktno o svemu

Bivši učesnik rijalitija Nenad Lazić objavio je šaljivu fotografiju na kojoj se slikao kao da je uhapšen.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Nenad Lazić, objavio je šaljivu fotografiju sa kojom je hteo da nasmeje fanove.

Lazić se fotografisao u lažnoj zatvorskoj odeći a uz to dodao je i zanimljiv opis.

- Optužen sam! Loš sam! Pokvaren! Razapinju me. Govore mi da sam smrad, go*no i djubre. Jesam, priznajem! Izvinite sto plešem i volim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevam. Glumis nivo! Ne glumim , ja to jesam. Zato sam danas optužen! A osuđuju me oni koji su 100x gori od mene! - napisao je Neca.

Podsetimo, Neca je još za vreme učestvovanja u rijalitiju zadobio srca publike, zbog čega su ga svi podržavali i pratili. Sada se bivši zadrugar i upisao na fakultet, a time se i pohvalio na društvenim mrežama.

Neca je i progovorio o bolu koji skriva od svih, nesrećnom detinjstvu i svojevremenom begu iz Srbije u Nemačku koja umalo završila tragično.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.