Zadruga odlučila: Jelena kažnjena za udarce iz strasti, Filip nagrađen! (video)

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadruga odlučila: Jelena kažnjena za udarce iz strasti, Filip nagrađen! (video)

Ljubavni jadi Jelene Golubović i Mikija Mećave završeni su rediteljkinim udaranjem pevača.
Jelena je u par navrata lupila ćuške Mikiju, jednom čak i šamar, a jednom mu je zadala udarac nogom, pa je Zadruga odlučila da je kazni.
Naime, rediteljka je kažnjena nedeljnim honorarom, ali i time što do kraja ovog serijala neće moći da bude gazdarica na imanju.
Kazna je mogla da bude i surovija, pa je rediteljka još i dobro prošla po mišljenju farmera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Pored toga, Zadruga je obavestila da je Filip Đukić izabran za farmera koji najviše zaslužuje pobedu, pa je dobio imunitet i naredne nedelje ne može biti nominovan niti od strane farmera niti od strane publike.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADRUGA NE TOLERIŠE NASILJE: Golubovićka iz strasti mlatila Mikija, a zbog toga će ostati bez...

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2016

ODLEPILA KADA JE ČULA ŠTA JE ČEKA..Zadruga je poslala pismo u kome je saopštila da će Jelena Golubović biti kaženjena jer je udarila Mikija Mećavu...Jelena je u par navrata lupila Mikija, a jednom ga je čak i ošamarila. Jelena je takođe Mikiju zadala udarac nogom, zbog čega je Zadruga odlučila...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.