Žada je uživala dok je gledala Vila Smita s drugom: Voajerka sam, pa šta

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žada je uživala dok je gledala Vila Smita s drugom: Voajerka sam, pa šta

Žada Pinket-Smit uopšte nije bila ljubomorna dok je gledala vruće seksi scene koje je njen suprug Vil Smit snimao s 22 godine mlađom lepoticom Margot Robi u filmu “Focus”.

Posle skoro 20 godina braka, zgodno je voajeriski promatrati svog supruga s drugom ženom, ali ja sam malo čudna na taj način“, rekla je Žada, a Vill, koji je stajao pokraj nje tokom intervjua, dodao je da je istina da mu je supruga “malo čudna”.
Vill je već pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekao kako je imao jako dobru “hemiju” s Margot tokom snimanja, a i ona se složila s tim te napomenula da to nije nešto što se može proizvesti, nego to imate ili nemate.


Ipak, glumac je priznao i da nije toliko otvorenih nazora kao njegova supruga te rekao da mu nije bilo baš svejedno gledati Žadu u nezinom novom filmu “Magic Mike XXL” u kojem je ona okružena nabildovanim i polugolim striperima.
Razlika između mog i njenog filma je ta što su u njenom svi goli. Bilo mi je to malo previše. Sve vreme sam razmišljao o tome kako bi svi trebalo da su malo bolje obučeni“, rekao je Vil.
Izvor: index
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.