Zaboravićete na zimu: Razgolićeni Bredli Kuper na naslovnici magazina

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravićete na zimu: Razgolićeni Bredli Kuper na naslovnici magazina

Seksi glumac Bredli Kuper slikao se, na oduševljenje obožavateljki, razgolićen za magazin “W”.
Međutim, slavni lepotan se za naslovnu stranu ovog časopisa razgolitio samo do pojasa, ali to je i više nego dovoljno da većinu žena natera da zaviri šta li ima unutra i da ih zagreje u ovim hladnim danima.
A unutar magazina nalazi se fotografija na kojoj je glumac potpuno go, a gde je najintimnije delove rela prekrio samo belim pantalonama koje drži u ruci.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je već uveliko internacionalni seks simbol, Kuper je otkrio da se nije oduvek tako dobro osećao u svojoj koži.
“Kao dete sam bio lep, ali nisam se osećao veoma muževno i to me je proganjalo godinama. Nisam bio zgodan, nego lepuškast, na pogrešan način. Sebi sam izgledao kao devojčica”, iskren je Bredli.
Autor: Life Content
Foto: Twitter, W Magazine

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.