Za žene preko 40 godina: Frizure koje će vas podmladiti u trenu!

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2022, 11:20

Za žene preko 40 godina: Frizure koje će vas podmladiti u trenu!

Pet frizura koje će vas podmladiti u trenu! Najbolje stoje žene iznad 40 godina. Frizura je ta koja može sakriti bore, naglasiti vaše oči, pa i "zategnuti lice", odnosno stvoriti takav utisak.

Ukoliko želite da izgledate mlađe, detalj koji vam može pomoći je kosa. Frizura je ta koja može sakriti bore, naglasiti vaše oči, pa i "zategnuti lice", odnosno stvoriti takav utisak. Izdvojili smo 5 frizura koje preporučuju frizeri za sve dame koje žele da izgledaju mlađe uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pomoć kose...

BOB

Kraća kosa automatski vam daje samouvereniji i mlađi look, smatraju stručnjaci za kosu. Moderni bob uokviriće vaše lice i poglede usmeriti prema vašim najboljim atributima.

TALASI

Dok ravna kosa bez volumena može pridoneti umornijem izgledu, kosa oblikovana u blage talase osiguraće vam opušteniji izgled. Talasasta kosa trend je koji ženama, čini se, nikada neće dosaditi, posebno kada znamo da nas vrlo lako mogu i pomladiti.

ŠIŠKE

Supermoć šiški jeste ta da su najlakše rešenje za one koji žele da prikriju bore na čelu. Naravno, šiške s kojima želite "skinuti godine" moraju biti pametno ošišane. Zato se obvezno za pomoć obratite svojoj frizerki. Jedna su opcija šiške koje nosite ravno, a druga šiške na stranu. U dogovoru s frizerkom odaberite najbolju opciju za sebe.

 DUGA KOSA KOJA UOKVIRUJE LICE

Ako ste među onima koji se ne žele odreći dužine, to je sasvim u redu. Neka vas vaša frizerka ošiša tako da vam pramenovi kose uokviruju lice.

Na koji će to način učiniti, zavisi o tipu kose, a najbolji odgovor na to pitanje dat će osoba koja se brine za vašu kosu.

LOB

Kosa koja lagano dotiče ramena, po mogućnosti oblikovana u blage talase svakako je jedna od onih kojima se postiže mlađi izgled. Ako imate tanku kosu, lob je frizura koja će joj dati volumen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.