Za samo NEKOLIKO SATI kreće haos u Eliti: Milica Mitrović najavila ekskluzivu - Sve će biti drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 19:40

Za samo NEKOLIKO SATI kreće haos u "Eliti": Milica Mitrović najavila ekskluzivu - Sve će biti drugačije

Ovo su mnogi čekali.

Direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović oglasila se na svom Instagram profilu i tom prilikom otkrila ko večeras ulazi u "Elitu", a ovim potezom je oduševila sve pratioce.

Ona je na društvenoj mreži podelila fotografiju i tom prilikom otkrila da večeras u 22h počinje "Vanredno ubacivanje" i da je nova takmičarka rijaliti zvezda Maja Marinković.

Pored vanrednog ubacivanja, večeras u 22h počinje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem.

Nakon povratka u Pinkovo jato, Milan će večeras nakon deset meseci pauze ući u Belu kuću i u svom stilu započeti emisiju.

Podsetimo, u više navrata se spekulisalo kada će Maja ući u rijaliti, ali se to pomeralo zbog intervencije koju je starleta imala, a ona je za naš portal o svom ulasku u "Elitu" rekla sledeće:

- Ja taktiku nemam, to se kod mene zna. Ja idem srcem kroz sve, radim ono što osetim u datom trenutku. Nemam ja šta ni sa kim da se pozdravljam tamo kad uđem, pozdraviće se oni sa mnom. Od večeras tok rijalitija kreće da se menja, sve će biti drugačije! - rekla je Maja, a šta je još kazala saznajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.