ZVEZDAN SLAVNIĆ SE VRATIO U ZADRUGU! Ima snažnu poruku za OVOG takmičara, FOTOGRAFIJA dokazala sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 15:55

ZVEZDAN SLAVNIĆ SE VRATIO U "ZADRUGU"! Ima snažnu poruku za OVOG takmičara, FOTOGRAFIJA dokazala sve

Neverovatno otkriće!

Zvezdan Slavnić se poprilično aktivirao na društvenim mrežama, nakon diskvalifikacije i napuštanja "Zadruge", a uglavnom se na svom Instagram profilu bavi raskrinkavanjem bivše supruge, Ane Ćurčić, koja je i dalje u rijalitiju.

Međutim, Zvezdan je napravio presedan, pa sve iznenadio novom objavom i fotografijom na profilu, a imao je posebnu poruku za bivšeg cimera i prijatelja.

Zvezdan Slavnić se na kratko "vratio" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zadrugu, pa prisetio odnosa sa Mikicom Bojanićem, koji proslavlja rođendan, pa mu javno čestitao i evocirajući zajedničke trenutaka.

Na fotografiji Zvezdan grli Mikicu i Jovanu Tomić Matoru, koji su uvek bili uz njega i podržavali svaki njegov postupak, što im on ne zaboravlja.

- Srećan rođendan, Kićami - napisao je Zvezdan ispod fotografije.

Osim toga, evidentno je da Slavniću fale pojedini momenti "Zadruge" i da mu nije drago što je rijaliti napustio na ovakav način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.