Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 20:38

ZVEZDAN SLAVNIĆ NAJAVIO ULAZAK U "ZADRUGU 7"?! Napisao zvanično saopštenje - gore društvene mreže!

Mnogi jedva čekaju da ga vide na vratima Bele kuće!

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću.

Ekipa portala Srbija Danas je snimila Miljanu Kulić ispred Pink televizije kada je došla na pregovore. Međutim, ubrzo smo stupili u kontakt sa Marijom Kulić koja je bila jasna da Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više nikada neću kročiti u "Zadrugu".

Zvezdan Slavnić je obeležio šestu sezonu svojom turbulentnom vezom sa Anđelom Đuričić. On je novom objavom na Instagramu pokrenuo lavinu komentara da ulazi u sedmu sezonu.

Podelio je svoju fotografiju koja je zabeležena u Beloj kući i u opisu je napisao: "Nastavite tradiciju".

A post shared by @slavnic.zvezdan

Ovaj opis je naveo mnoge da pomisle da je Zvezdan na ovaj način ozvaničio ulazak u sedmu sezonu.

Podsećamo, Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani iz šeste sezone, jer je Zvezdan demolirao imanje, a Anđela je fizički nasrnula na Maju Marinković. Produkcija je tada najavila da će pokrenuti tužbu protiv njih i da će potraživati na sudu po 50.000 evra.

Ovo ne bi bio prvi put da se neko od diskvalifikovanih učesnika vrati na imanje i na taj način otplati dug prema televiziji Pink.

Ostaje nam da ispratimo da li će Zvezdan zaista biti deo sedme sezone "Zadruge" ili su ovo samo želje njegovih fanova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.