ZVEZDAN JE ISPAO GOSPODIN! Bukti nezapamćen medijski rat, Milena BESRAMNO ISKORISTILA Anu do kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 17:57

"ZVEZDAN JE ISPAO GOSPODIN!" Bukti nezapamćen medijski rat, Milena BESRAMNO ISKORISTILA Anu do kraja

Kuma nije "spustila loptu"!

Nakon što je Milena Kačavenda u toku jučerašnjeg dana isprozivala nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić zbog pomirenja sa Draganom Bulićem Acom, drugoplasirana zadrugarka joj je odgovorila objavljivanjem privatnih glasovnih poruka.

Milena, naravno, nije prećutala, te je danas u svom "lajvu" pretresla celu situaciju.

- Neka bude da sam preuveličala i slagala. Ja uvek tako branim prijatelje, partnera, decu. Videli ste kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u odbrani, a posebno branim sebe, pogotovo ako nikome oduzela ništa nisam. Samo sam zauzimala svoje vreme i trošila na šminkere i frizere i išla po medijima. Istina je da sam postala popularna preko Ane i kada me pitate zašto sam blejala po studijima - blejala sam zbog kume, a ne zbog vas koje sedite na jambolijama koje verovartno nikada niste oprali. Branila sm svog prijatelja koji se našao u nebranom grožđu - branila je svoje stavove Milena.

- Pravdaš se svima, pa i Ani - zaključio je neko.

- Kuma nije "spustila loptu", samo više ne naseda na provokacije. Ana je nasela. Priča se da je "Hajp" najavio da ulazi autentičan borac za pravdu sa inicijalima M.K i to su radili u cilju marketinga. Ukoliko budem potpisala, "Pink" će to i da najavi. Ne želim da se blamiram i ne znam da je Zorka otpratila Anu. Od dana današnjeg se ne uključujem u hajku, ostaću dama. Ako se nastavi pritisak, jedino ću tada da reagujem - priznala je Kačavenda poraz.

- Ljudi, treći svetski rat je počeo - napisale su noćas lavice. Moram vam reći da vi niste lavice, nego ste kišne gliste - siknula je Milena zbog cele situacije.

- Ispade Zvezdan gospodin za sve a Aca i Ana i mnogi ispadoše g**a - zaključio je razgovor fan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.