BUJANOVKA SE ISPREČILA IZMEĐU MENE I ANE! Milena Kačavenda UŽIVO otkrila uzrok RASKOLA, pomenula Bulića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:37

"BUJANOVKA SE ISPREČILA IZMEĐU MENE I ANE!" Milena Kačavenda UŽIVO otkrila uzrok RASKOLA, pomenula Bulića!

Obraćanje najpoznatije kume javnosti!

Ana Ćurčić potvrdila je u emisiji "Narod pita" da je obnovila emotivnu vezu sa Acom Bulićem, što je dodatno poremetilo vezu koju je imala sa "kumom internacionale.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica “i okolo salata”. Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Kačavenda, koja smatra da je Ana ovim sebi ponovo zadala auto gol.

- Kumo, da li namerno držiš lajv kad i Ana - glasilo je pitanje.

- Ana namerno drži lajv kad i ja. Bujanovka je pokušala da se nabije Ani u du*e, a ta žena koja sada drži stranicu nastavlja hajku. Od ovog rijalitija smo došli do tolike špijunaže da bi mogli svi u FBI da odu  da rade. Priča se svuda da sam ja na tapetu. Hejtuju me mnogi i pričaju da sam lagala i uzimala novac. Kristina Bujanovac sa kojom sam se privatno dopisivala je dobijala glasovne poruke preko jedne aplikacije. Ona je te glasovne poruke izmiksala i poslala Ani, a Ana radi sve pogrešno od momenta kada je izašla iz kuće. Rat sa "lavicama" je tvoj lični rat - rekla je Ana meni. Te grupe su trebale da služe kao Anina podrška, ali ja krivim tu glupaču, stala je između mene i Ane. Ne znam da li se ta žena vratila u Nemačku i zašto se okrenula protiv mene. I ne znam zašto je Ana rešila nju da prati, a ne mene koja je zna. Da je Aca moj dečko je rečenica izrečena zbog pitanja koje je uputila neka žena, i to je bila šala. Pitanje je bilo da li će ana i aca biti zajedno. ja nisam zaljubljena u Acu bulićaDruga frakcija su "hijene". Moja fan grupa se vodi od strane žene koju poznajem. "Kumine hijene" takođe mogu da kontrolišem, a one su podrška koja je prešla iz "lavica" jer su mislile da se nešto meni radi o glavi.

- Ja sam juče od Ane dobila poruku da je moje grupe uznemiravaju, ali one nisu vezane za mene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZVEZDAN JE ISPAO GOSPODIN!" Bukti nezapamćen medijski rat, Milena BESRAMNO ISKORISTILA Anu do kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023

Kuma nije "spustila loptu"!..Nakon što je Milena Kačavenda u toku jučerašnjeg dana isprozivala nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić zbog pomirenja sa Draganom Bulićem Acom, drugoplasirana zadrugarka joj je odgovorila objavljivanjem privatnih glasovnih poruka...Milena, naravno, nije prećutala,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.