ZVEZDAN JE IMAO DŽUKAČKI POTEZ! Slavnićeva veza sa Anđelom na stubu srama - Taj odnos je lakrdija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 08:16

"ZVEZDAN JE IMAO DŽUKAČKI POTEZ!" Slavnićeva veza sa Anđelom na stubu srama - Taj odnos je lakrdija!

Zadrugari nemaju reči hvale!

Ivana Šopić ugostila je u emisiji "Narod pita" Slađu Lazić i Miljana Vračevića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa  bivšim zadrugarima.

- Moram da kažem da Mikica ne prihvata kritike, vidi se da to njemu smeta. Ona njegova svađa sa Zoricom, moram da kažem da su Miloš i Zorica imali rat, a ona se nije svađala sa Mikicom, ali ju je on potkačio. Kakva god da je Zorica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svako igra na svoj način, a da li je to igra ili nešto više to je svejedno. Ja volim ljude, ali smatram da su svi oni hrabri što ulaze u Zadrugu. Slažem se sa Miljanom u vezi Valentine i Milice - rekla je gledateljka.

- Maja i Zvezdan su bili u izolaciji i desilo se ono što se desilo. Mikca je meni prišao i pričao o tome, sa mnom u komunikaciji je Mikica rekao da je Zvezdan imao džukački potez, a sad šta je Valentina rekla, ko zna. Delovalo je da niko nije podržavao Zvezdana i Maju, a svi su branili ono Anđelu - rekla je Slađa.

- Njima nije bilo jasno što je on ostavio Anđelu, a čovek ostavio ženu. To je sve bila lakrdija - dodao je Miljan.

- Ja sam se svađala sa Ivanom jer je on govorio da je Anin brak lakrdija, a ono sa Anđelom nije - dodala je Slađa.

- Miljane šta misliš o Ani i Kačavendi? - upitala je gledateljka.

- Ja se time nisam bavio. Anina kontradiktornost se nastavila i napolju. Meni nije jasno što neko kaže nekome da je kum, a nije kum. Ana je rekla kumi da pokaže dokaze protiv Zvezdana i pisma i neki dnevnik. Ana je pogrešila što je negirala neke stvari, a to je radila, njena bol i žrtva su bile poljuljane zbog toga - rekao je Miljan.

- Da li si ti Slađo iskrena prema Zoli? - upitala je gledateljla.

- Toliko sam iskrena da želim da se udam i da mu rodim bebu, a sada da pozdravim njegovu mamu Bosu - dodala je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.